foto

Sergej Zamorev

  • nar. 17.4.1945 (75 let)
    Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ja vitaju v oblakach
Obnimi meňa (TV film)
2011 Raspoutine (TV film)
2007 Ljubov odna (TV film)
2004 Konvoj PQ 17
2000 Deník jeho ženy
1995 Musique de l'amour: Chouchou, La (TV film)
1994 Confidences à un inconnu
Mademoiselle O (TV film)
1992 Čekist
1990 Duchov děň
1987 Bitva na Baltu
1985 Kontrakt veka
1982 Šuročka
1981 Komendantskiy chas
1980 Dívali jsme se smrti do tváře
1979 Inženěr Graftio
1978 Zpětná vazba
1974 Carevič Proša
1970 Ugol padeniya
1968 Groza nad Běloj
1965 Idu na grozu

TV seriály

2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Slepyje (E06)
Gluposť i izmena (E04)
Porozň (E03)
další epizody (5)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Perčatka Avrory (TV seriál)
2015 Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Prizraki (S01E80)
2014 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Mečta dětstva (S02E10)
2013 Vasilisa (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Sobaka Baskervil (E08)
Šaman (TV seriál)
Krovnyje uzy (S02E01)
2012 Otryv (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Banda (S05E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ljubov k děňgam s pervogo vzgljada (S10E08)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Fleš-rojal (S11E17)
2008 Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Protěčka (S03E11)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 9 (S10E09)
Episode 4 (S10E04)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Pazl (E09)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Proverka na všivosť (S01E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ubijstvo, kotorogo ně bylo (S07E06)
2004 Tajny sledstvija (TV seriál)
Istorija bolezni (S04E05)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Dve monětki (S05E03)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1977 Otevřená kniha (TV seriál)
1975 На всю оставшуюся жизнь (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky