foto

Marta Golubeva

  • nar. 5.6.1990 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Opavšije lisťja (TV film)
Skazki Rubljovskogo lesa (TV film)
2017 Choču byť sčastlivoj (TV film)
Chrani těbja ljubov moja (TV film)
Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
Tri v odnom (TV film)
2016 Moj čužoj rebenok
Opjať zamuž (TV film)
Rasplata za sčastě (TV film)
2013 S čistogo lista (TV film)

TV seriály

2018 Akvareli (TV seriál)
2017 Provincialka (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
2014 Staršaja doč (TV seriál)
2013 Verni meňa (TV seriál)
2012 Polosatoje sčasťje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky