foto

Sherri Stoner

  • nar. 16.7.1959 (59 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 My Little Pony: Tajná přání
2006 Stanley's Dinosaur Round-Up
1999 Můj nejoblíbenější marťan
1995 Casper
1992 Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny

TV seriály

2014 7T (TV seriál)
2010 1001 Nights (TV seriál)
2007 Animalia (TV seriál)
1996 Casper (TV seriál)
1995 Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Family Dog (TV seriál)
1992 The Plucky Duck Show (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)

TV pořady

1990 On the Television (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Nezávazný sex?
1986 Dívčí nápravná škola
Obezřetný cizinec (TV film)
1985 Deadly Messages (TV film)
1984 Impulse
Little House: The Last Farewell (TV film)
My Mother's Secret Life (TV film)
Noty lásky
Shattered Vows (TV film)
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)

TV seriály

2014 7T (TV seriál)
1995 Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Hell Town (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
V (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1992 The Plucky Duck Show (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 On the Television (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace