foto

Samir Djama

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 22 výstřelů
35 kilos d'espoir (TV film)
2009 Jako špatná vzpomínka (TV film)
2005 Zim and Co.
2004 Un fils sans histoire (TV film)
2003 Láska na útěku (TV film)
Sedm let manželství
2002 Cesta
Une fille dans l'azur - Caroline Fabre (TV film)
2001 Chaos
2000 Le baptême du boiteux (TV film)
Sagards, Les (TV film)

TV seriály

2018 Caïn (TV seriál)
L'oeuvre de Dieu, la part du diable (S06E09)
2011 Frajeři (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2007 Oubliées, Les (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace