foto

Lorenzo Gabriele

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Les Mystères de Brouage (TV film)
2019 Les Mystères du Bois Galant
Souviens toi de nous (TV film)
2017 La Soif de vivre (TV film)
2016 Qui sème l'amour... (TV film)
2014 Des Roses en Hiver (TV film)
2011 Jako doma (TV film)
2010 Pigeon, Le (TV film)
2009 Passion selon Didier, La (TV film)
2005 Parlez-moi d'amour (TV film)
2003 Děti nesnáším (TV film)
2002 Hasard fait bien les choses, Le (TV film)
2001 Riffed

TV seriály

2015 Crimes et botanique (TV seriál)
Le Jardin de Lucille (E04)
Une parcelle de bonheur (E03)
2013 Détectives (TV seriál)
Avis de coup de vent (S01E08)
Les Évaporés (S01E07)
Contre-enquête (S01E06)
další epizody (8)
2006 Fête de famille (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Les Mystères de Brouage (TV film)
2017 La Soif de vivre (TV film)
2016 Qui sème l'amour... (TV film)
2014 Des Roses en Hiver (TV film)
2009 Passion selon Didier, La (TV film)
2005 Parlez-moi d'amour (TV film)
2001 Riffed

Producentská filmografie

Filmy

2001 Riffed

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky