foto

Jelena Medveděva

  • nar. 30.10.1971 (49 let)
    Gorkij, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 ...a jitra jsou zde tichá
Mladšij
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
2007 Ja ostajus
2005 Manga

TV seriály

2018 Labirint illjuzij (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Doč zemlemera (E18)
2017 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Sadovoje kolco (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Kuafer (E14)
Margarita Nazarova (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Drugaja žizň Margarity (TV seriál)
Orden (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Těatralnyj roman (E18)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky