foto

Irma Vitovska

  • nar. 30.12.1974 (45 let)
    Ivano-Frankivsk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kazka staroho melnyka
Viddana
2019 Mé tiché myšlenky
2018 Tajemnyj ščodennyk Symona Petljury
2017 Brána
2015 Ličnyj intěres (TV film)
2014 Trubač
Černobyl (TV film)
2012 Iskuplenije (TV film)
2011 Vykoupení
2010 Rano-vranci
2008 Bohdan-Zynoviy Khmelnytskyi
Papa naprokat
2007 Dochenka moya (TV film)
2004 Společnost hrdinů

TV seriály

2020 Sex, Insta i ZNO (TV seriál)
2018 Dvi materi (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Ostannij moskal (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Únos (S01E06)
Ženskij doktor (TV seriál)
Otěc i syn (S02E23)
2010 Akula (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Načať snačala. Marta (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky