foto

Irma Vitovska

  • nar. 30.12.1974 (44 let)
    Ivano-Frankivsk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mé tiché myšlenky
2018 Tajemnyj ščodennyk Symona Petljury
2017 Brána
2015 Ličnyj intěres (TV film)
2014 Motylki (TV film)
Trubač
2012 Iskuplenije (TV film)
2011 Vykoupení
2008 Papa naprokat
2004 Společnost hrdinů

TV seriály

2018 Dvi materi (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Ostannij moskal (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Únos (S01E06)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Načať snačala. Marta (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace