foto

Julia Arnall

  • nar. 21.11.1930 (88 let)
    Vienna, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Dvojník
1962 Trunk, The
1961 Carry On Regardless
1958 Mark of the Phoenix
Model for Murder
1957 Chain of Events
The Man Without a Body
1955 I Am a Camera
Man of the Moment
Simon and Laura
Value for Money
1953 Knights of the Round Table

TV seriály

1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Don't Do It Dempsey (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1956 Film Fanfare (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace