foto

Peter Bathurst

  • nar. 4.5.1912
    Woking, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1989
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Change Partners
Murder Game, The
1961 Two Living, One Dead
1960 Make Mine Mink
1959 Ten Little Indians (TV film)
1958 Diplomatic Corpse, The
Links of Justice
Three Crooked Men
1957 The Betrayal
1956 Létající talíř
Pacific Destiny
1955 John and Julie
1954 Gilbert Harding Speaking of Murder
Passenger to Tokyo
Seagulls Over Sorrento
Terror Ship
1953 The Disagreeable Man (TV film)
1952 Darovaný kůň
Muchachas de Bagdad

TV seriály

1973 Moonbase 3 (TV seriál)
1972 War and Peace (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
Never a Cross Word (TV seriál)
1967 Misleading Cases (TV seriál)
River Rivals (TV seriál)
Vacant Lot (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Quick Before They Catch Us (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Saki (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 Frontier Drums (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Sky Larks, The (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Kenilworth (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
Over to William (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 Teckman Biography, The (TV seriál)
The Quatermass Experiment (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1941 Australia Marches with Britain: Highlights of the National War Effort

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace