foto

Patrick Leonard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Ukolébavka
2007 Murdering Mama's Boy
2006 The Ten Commandments: The Musical (divadelní záznam)
1994 S vyznamenáním
1991 Časovaná bomba
1990 Bílý policajt s černým srdcem
1989 Nightmare on Drug Street, A
1986 Tváří v tvář smrti
Vůbec nic společného

TV seriály

2014 Match (TV seriál)

Dokumentární

2008 Jsem díky vám

Hudební videoklipy

2011 Rihanna & David Guetta - Who's That Chick (hudební videoklip)
1989 Madonna: Like a Prayer (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

1998 Madonna - The Power of Good-Bye (hudební videoklip)
1986 Madonna - Open Your Heart (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

1985 Madonna - Like A Virgin (Live) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky