foto

John Dunbar

  • nar. 10.7.1914
    Liverpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.4.2001 (86 let)
    Torquay, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Love Among the Ruins (TV film)
1969 Nejlepší léta slečny Jean Brodieové
1965 Murder Game, The
Tomorrow at Ten
1964 Never Put It In Writing
1963 The Punch and Judy Man
1962 Fast Lady, The
Night of the Prowler
The Amorous Prawn
1961 Court of Mystery (TV film)
Invasion Quartet
1960 Gentle Trap, The
Never Let Go
Šmírák
1959 The Bridal Path
1958 I Was Monty's Double
The Two-Headed Spy
Zkáza Titaniku
1955 Stolen Time
1954 Gilbert Harding Speaking of Murder

TV seriály

1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež královského rubínu (S03E09)
1982 Hrdina pro nikoho (TV seriál)
Something in Disguise (TV seriál)
1980 Forgive Our Foolish Ways (TV seriál)
1979 Prince Regent (TV seriál)
Quatermass (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Venturers, The (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Love and Mr Lewisham (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Hine (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Redgauntlet (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Railway Children, The (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Sign of Four (S02E15)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Room at the Bottom (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Old Curiosity Shop (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Paul of Tarsus (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Glencannon (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Jesus of Nazareth (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
The Adventures of Annabel (TV seriál)
1953 Before Your Very Eyes (TV seriál)
Epitaph for a Spy (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky