foto

Ljudmila Kasatkina

  • nar. 15.5.1925
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 22.2.2012 (86 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Dorogi Anny Firling
1983 Mať Marija
1982 Princessa cirka (TV film)
1974 Pamatuj si své jméno!
1973 Maugli
1972 Grossmejster
Sveaborg (TV film)
1967 Maugli. Raksha
1966 Dušečka (TV film)
1961 Ukroščenije stroptivoj
1960 Chleb i rozy
Mest
1958 Po tu storonu
1956 Líbánky
1954 Krotitelka tygrů

TV seriály

1993 Raskol (TV seriál)
1978 Dialog (TV seriál)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)
1963 Přivoláme na sebe palbu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace