foto

Sergej Rost

  • nar. 3.3.1965 (54 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Davaj razveďomsja
2018 První
Tolko ně oni
2017 Ničej
Spasti Puškina
2016 Děňgi
Kogda ja brošu piť (TV film)
2015 Expirijens
SOS, Děd Moroz ili Vsjo sbudětsja!
Štěstí je...
2008 Vsjo mogut koroli

TV seriály

2018 Moja zvezda (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
2011 Taxi (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Grechi junosti (S05E07)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Poputčik (S09E06)
2007 Kogda jejo sovsem ně žděš (TV seriál)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
2004 Mangust (TV seriál)
Mužšaja logika (S02E06)
2003 Mangust (TV seriál)
Školnyj dětěktiv (S01E12)
2001 Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Avarijnaja zaščita (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky