foto

Mark Easton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Albert: The Power Behind Victoria (TV film)

Dokumentární

2014 Královští bratranci ve válce (TV film)
2013 Geniální vynálezy (TV seriál)
2011 Faster Than the Speed of Light? (TV film)
Steve Jobs: Billion Dollar Hippy (TV film)
2010 Výbuch v Mexickém zálivu (TV film)
2005 Dovolená v nebezpečné oblasti (TV seriál)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
1991 Secret History (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)
1953 Panorama (TV seriál)

TV pořady

1987 Dispatches (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1953 Panorama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace