foto

Pierre Fabre

  • nar. 14.10.1933
    Boulogne-sur-Mer, Pas-de-Calais, Francie
  • zem. 23.3.2006 (72 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Une si jolie mariée (TV film)
1997 Le serre aux truffes (TV film)
1996 Vacances bougeoises (TV film)
1995 Carreau d'as (TV film)
1994 Cognacq-Jay (TV film)
Homme de mes rêves, L' (TV film)
1993 Ciel pour témoin, Le (TV film)
1992 Sprawa kobiet (TV film)
1987 Jaune revolver
Nuit docile
1984 Děvka
1983 Stella
1982 Nestor Burma, détective de choc
1981 Faut tuer Birgit Haas, Il
1980 Tout dépend des filles...
1979 Mors aux dents, Le
1977 Nuit de Saint-Germain-des-Prés, La
1972 Trefle a cinq feuilles, Le

TV seriály

2000 Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
1995 Le R.I.F. (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 La guerre des privés (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace