foto

Abigail Shelton

  • nar. 3.5.1932
    Wheeling, West Virginia, USA
  • zem. 11.12.2006 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 8 miliónů způsobů jak zemřít
1978 Human Feelings (TV film)
President's Mistress, The (TV film)
1977 Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)
1970 Zig Zag
1964 Mail Order Bride
1960 Man on a String
Why Must I Die?

TV seriály

1979 Stone (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
Fear in a Desert City (S01E01)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace