foto

Richard Hissong

  • nar. 6.10.1947 (72 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1994 Black Sheep (TV film)

TV seriály

2001 Raising Dad (TV seriál)
Some of My Best Friends (TV seriál)
1999 Dilbert (TV seriál)
Movie Stars (TV seriál)
1998 Brother's Keeper (TV seriál)
1997 Temporarily Yours (TV seriál)
1995 The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rossovy námluvy (S01E24)
Narodil se kluk (S01E23)
Sny o milencích (S01E22)
další epizody (14)
1994 Přátelé (TV seriál)
Opička (S01E10)
Oběť reklamy (S01E09)
Loučení s babičkou (S01E08)
další epizody (9)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Výroční bilance (S02E25)
Prsten (S02E24)
Nespavost (S02E23)
další epizody (14)
1993 Good Advice (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Edna se vrací (S02E11)
Dej se do toho (S02E10)
Pár srdcí (S02E09)
další epizody (22)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E11)
Otrávení sousedé (S01E10)
Proti směru jízdy (S01E09)
další epizody (11)
1991 Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Carol & Company (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
Singer & Sons (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Famous Teddy Z, The (TV seriál)
The People Next Door (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Down and Out in Beverly Hills (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)

Dokumentární

1992 Brother's Keeper

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky