foto

Cornelia Hudl

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 12 heißt: Ich liebe dich (TV film)
2006 Rudý kakadu
2005 Tatort - Letzte Zweifel (TV film)
2002 Místo činu - Jízda smrti (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Still wie die Nacht (TV film)
1987 Wengler & Söhne
1986 Ernst Thälmann (TV film)
Kalter Engel (TV film)
1985 Ten, který přišel

TV seriály

2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace