foto

Richard Heffer

  • nar. 28.7.1946 (72 let)
    Cambridge, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 A Walk in the Woods
Dimensions
2002 Posedlost
1998 Children of the New Forest (TV film)
1993 Wycliffe a koloběh smrti ( (TV film)
1992 Bomber Harris (TV film)
1990 Noc lišky (TV film)
1989 Countdown to War (TV film)
1987 The Happy Valley (TV film)
1983 Znamení čtyř (TV film)
1974 Penny Gold
1970 The Way We Live Now
Waterloo
1969 Zamilované ženy
1967 Doktor Faust
1961 Nude in Charcoal

TV seriály

2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 In Defence (TV seriál)
The Thing About Vince (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
Ellington (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Strathblair (TV seriál)
1991 Specials (TV seriál)
1990 Castle of Adventure, The (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Černá věž (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Affairs of the Heart (TV seriál)
Don't Wait Up (TV seriál)
Just Good Friends (TV seriál)
The Mad Death (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)
Expedice (E01)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
The Mackinnons (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
Kate (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ian Fleming: Život s Bondem (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace