foto

Barry Linehan

  • nar. 23.9.1925
    Dublin, Irsko
  • zem. 8.6.1996 (70 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Býčí oko
1974 All I Want Is You... and You... and You...
Barry McKenzie Holds His Own
1973 Op de Hollandse toer
1972 Mutiny on the Buses
Suburban Wives
1964 Witchcraft
1963 The Rivals
1962 Death Trap
Reunion Day (TV film)
Serena
1959 Big Client, The (TV film)

TV seriály

1993 Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1985 Pickwick Papers, The (TV seriál)
1978 Leave It to Charlie (TV seriál)
1977 The Sunday Drama (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
Orde Wingate (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Late Night Drama (TV seriál)
Rogue's Rock (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
1969 Big Breadwinner Hog (TV seriál)
Canterbury Tales (TV seriál)
Curry & Chips (TV seriál)
Dombey and Son (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Journey to the Unknown (TV seriál)
Nana (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
Fellows, The (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
Sword of Honour (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Andromeda Breakthrough, The (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Old Curiosity Shop (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 Whiplash (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2014 Pop Culture Beast's Halloween Horror Picks (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1960 Curtain Call (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky