foto

Geoffrey Morris

  • nar. 28.6.1912
    Chester, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.3.1989 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Ještě jednou
1969 Bitva o Británii
Křížovka
1968 Joanna
1966 Rivonia-Prozeß, Der (TV film)
1965 African Gold
1949 Once Upon a Dream

TV seriály

1975 Hotýlek (TV seriál)
Inspekce (S01E04)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1957 The Seven Lively Arts (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace