foto

Angèle Coutu

  • nar. 6.2.1946 (73 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Marécages
2009 Donation, La
2008 Borderline
2006 Histoire de famille
2002 Deník slečny Evy Smallwoodové
1992 Coyote
1990 Jsi krásná, Jeanne
Le party
1989 Dans le ventre du dragon
1987 Le sourd dans la ville
Les fous de Bassan
1973 Conquête, La
1972 Vraie nature de Bernadette, La
1971 Après-ski
1970 Le doux sauvage (TV film)

TV seriály

2009 Gentleman, Le (TV seriál)
2005 Le négociateur (TV seriál)
1996 Jamais deux sans toi (TV seriál)
Marguerite Volant (TV seriál)
Urgence (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)
1986 L'amour avec un grand A (TV seriál)
1985 Or du temps, L' (TV seriál)
1982 Une vie (TV seriál)
1977 Jamais deux sans toi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky