foto

Oleg Fjodorov

  • nar. 2.8.1974 (45 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pozvonitě Myškinu
2016 Bitva o Moskvu
2015 Bělaja bělaja noč
2010 Podsadnoj
Čelověk u okna
2003 Poslední vlak

TV seriály

2018 Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (E06)
Mužskaja rabota (E05)
Vyžžennaja zemlja (E03)
další epizody (4)
Něvskij (TV seriál)
Licom k licu (S03E19)
Osnovnaja zadača (S03E09)
2017 Lačuga dolžnika (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Konsultant (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 2 (E10)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 1 (E09)
Šef (TV seriál)
Utěčka informacii (S04E18)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Ladoga (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Bumerang (S08E06)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Odin v pole voin (S01E11)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Posledněje dělo Cholmsa (E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Choloděc v naťurmortě (S13E04)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Samoubijca (S01E07)
Litějnyj (TV seriál)
Dolžnik (S05E15)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Smerť dlja služebnogo polzovanija (S09E02)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Opasnyj gruz (S04E30)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Lica s obložki (S04E15)
2008 Kukly kolduna (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Prostoj motiv (S01E16)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Paděnije rublja (S06E08)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky