foto

Karl-Heinz Bieber

  • nar. 10.10.1926 (93 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Die Villa der Madame Vidac (TV film)
1971 Yester - der Name stimmt doch? (TV film)
1969 Asternplatz 10 Uhr 6 (TV film)
Tausendundeine Nacht
1968 Liliomfi (TV film)
1967 Spiel mit dem Tode (TV film)
1957 Mord an der Grenze (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1970 Der Hunderter im Westentaschl (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky