foto

Alexandr Jakin

  • nar. 8.6.1990 (29 let)
    Čechov, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tri v odnom 2 (TV film)
2006 Geroj našego vremeni
2005 Parnikovyj effekt

TV seriály

2018 Bez pamjati (TV seriál)
2016 Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
2013 Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
2012 Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
2011 Vosmiděsjatyje (TV seriál)
2008 Univer (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky