foto

Jérôme Marc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Slepý, ale jen trochu (TV film)
2007 Ostrov pokladů
2004 Pédale dure
2003 Lásko moje, kde jsi?
2002 Vivante
2001 Course en fête, La (TV film)
Roman de Lulu, Le
2000 30 ans

TV seriály

2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Trafics (S03E01)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky