foto

Joanna Frank

  • nar. 1941
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Řekni cokoliv...
1985 Always
1982 Double Exposure
1972 Probe (TV film)
1968 Sedm divokých
Young Animals, The
1963 Ameriko, Ameriko

TV seriály

1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
ZZZZZ (S01E18)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace