foto

Claire Winyard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Pili Pala (TV seriál)
2018 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S07E03)
Epizoda 2 (S07E02)
2017 Smrt v ráji (TV seriál)
The Impossible Murder (S06E03)
Erupting in Murder (S06E01)
2000 Down to Earth (TV seriál)
Fish (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1994 Mud (TV seriál)
1992 Parallel 9 (TV seriál)
1989 Bodger and Badger (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

TV pořady

2004 Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace