foto

Džemal Tetruašvili

  • nar. 3.4.1975 (45 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moj ljubimyj prizrak (TV film)
2015 Něulovimyje
Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2013 Tři mušketýři
2009 Pervaja ljubov
2008 Miraž
2006 Králík nad propastí
2003 V ijuně 41-go
2001 Povodyr

TV seriály

2020 Klerk (TV seriál)
Vojna semej (TV seriál)
2018 Grand (TV seriál)
Žestokij mir mužčin (TV seriál)
2016 Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2015 Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
2012 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Rasplata za obman (S04E11)
2007 Marš Tureckogo (TV seriál)
K jugu čerez jugo-zapad (S04E06)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Něbo i zemlja (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Illjuzija grecha (S03E01)
2002 Zakon (TV seriál)
Verdikt (E17)
Svidětěl zaščity (E16)
Sud da dělo (E15)
další epizody (16)
Kamenskaja (TV seriál)
Ukraděnnyj son (S02E01)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky