foto

Harry Harvey Jr.

  • nar. 9.10.1929
    Jacksonville, Florida, USA
  • zem. 8.12.1978 (49 let)
    Panorama City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Rascal Dazzle - a.z.
1961 The Great Impostor
1960 Spartakus
1959 Operace Spodnička
1958 Imitation General
1956 Miracle in the Rain
Tea and Sympathy
The First Texan
The Opposite Sex
Zakázaná planeta
Čajovna U srpnového měsíce
1955 Phantom Trails - a.z.
Shotgun
The Cobweb
The Eternal Sea
The McConnell Story
1954 Prisoner of War
Return from the Sea
The Bamboo Prison
1950 A Woman of Distinction
The Petty Girl
1948 Temná minulost
1947 Dangerous Years
Tajný život Waltera Mittyho
1945 Incendiary Blonde
Roughly Speaking
V Brooklynu roste strom
1944 Chip Off the Old Block
Henry Aldrich, Boy Scout
1943 Moonlight in Vermont
Top Man
1942 Men of the Sky
Smith of Minnesota
Wings for the Eagle
1941 Escort Girl
International Squadron
Lidská síla
Lone Rider Rides On, The
Meet the Chump
Pacific Blackout
Sbohem mládí
The Wagons Roll at Night
Three Sons o' Guns
1940 Knute Rockne All American
1939 Danger Flight
Two-Gun Troubador
1938 King of the Sierras
1937 Make a Wish
1936 Reefer Madness
1935 Anniversary Trouble
1934 Shrimps for a Day

TV seriály

1966 The Road West (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Colgate Theatre (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Boots and Saddles (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Combat Sergeant (TV seriál)
Dr. Christian (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Halls of Ivy (TV seriál)
Willy (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1971 Bearcats! (TV seriál)
1969 The New People (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace