foto

Hans Daniel

  • nar. 14.12.1922
    Flensburg, Německá říše
  • zem. 8.5.2008 (85 let)
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Union der festen Hand (TV film)
1977 Generale - Anatomie der Marneschlacht (TV film)
1974 Plus minus null (TV film)
1973 Edison von Schöneberg, Der (TV film)
1972 A déšť smyje každou stopu
Der Stoff, aus dem die Träume sind
Pueblo-Affaire, Die (TV film)
1971 Preußen über alles... - Bismarcks deutsche Einigung (TV film)
1970 Das gelbe Haus am Pinnasberg
Friedrich III. '...gestorben als Kaiser' (TV film)
Inspektor Perrak greift ein
U-2-Affäre, Die (TV film)
1969 Das Wunder von Lengede (TV film)
Nennen Sie mich Alex (TV film)
Verratener Widerstand - Das Funkspiel der deutschen Abwehr in Holland (TV film)
1968 Novemberverbrecher - Eine Erinnerung (TV film)
1967 Brooklynský klub vrahů
1966 Der Fall Lothar Malskat (TV film)
S.O.S. - Morro Castle (TV film)
1965 Fall Harry Domela, Der (TV film)
1959 Affäre Dreyfus (divadelní záznam)
1955 Ďáblův generál

TV seriály

1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Transplantation (S03E23)
Nierenspende (S03E22)
Sturz mit Folgen (S03E21)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1973 Zwischen den Flügen (TV seriál)
1972 Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
1971 Fünf Tage hat die Woche (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
Sir Roger Casement (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace