foto

Clifford V. Johnson

  • nar. 5.3.1968 (51 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Project Greenglow: The Quest for Gravity Control (TV film)
2015 Uvnitř Einsteinovy hlavy (TV film)
2013 Velké dějiny (TV seriál)
2011 Dějiny světa ve dvou hodinách (TV film)
Struktura vesmíru (TV seriál)
2009 Pád Berlínské zdi (TV film)
Sci-fi věda – fyzika nemožného (TV seriál)
2008 Einstein
2007 Vesmír (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Screen Junkies Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace