foto

Júsuke Kawazu

  • nar. 12.5.1935 (84 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sešiumu to šódžo
2013 Number 10 Blues Goodbye Saigon
2009 Acacia
Ógonka: Hisureba hana, šisureba čó
2007 Chun ai
Sad Vacation
2003 Eli, Eli, Lema Sabachthani
1999 Džirai o fundara sajónara
Gamera 3: Džašin kakusei
1996 Gamera 2: Region šurai
Ningen no cubasa: Saigo no kjaččibóru
1993 Godžira VS Mekagodžira
1992 Gó-hime
Kira kira hikaru
1990 Bakajaró! 3: Henna jacura
1986 Koisuru onnatači
1982 Kaseki no kója
1981 Bókenša kamikaze
Cujoki ari
Hono-o no gotoku
1980 Dóran
Haruka naru sóro
1977 Edogawa Rampo no indžú
1971 Gekidó no Šówaši: Okinawa kessen
Kokuhakuteki džojúron
Mona Riza okjó
1970 Denki kurage
Jakuza zeššó
Jawara no hoši
Kjódžó nagare dosu
Šibirekurage
1969 Džotai
Hanajakana mehjó
Korosu made oe: Šindžuku nidžúgodži
Kuro bara no jakata
Nemuri Kjóširó engecu sappó
Šówa onna džingi
1968 Irezumi muzan
Kaidan zankoku monogatari
Kjókacu koso waga džinsei
Končú daisensó
Kuro tokage
Nemuri Kjóširó: Hitohada kumo
Onna tobakuši amadera kaičó
Onna tobakuši midarecubo
Waga tósó
Šindžuku sodači
1967 Abaširi Bangaiči: Aku e no čósen
Zankjó no sagazuki
Šusse komoriuta
1966 Akai tenshi
Kenka elegy
Nogiku no gotoki kimi nariki
Onna no toba
Tóbó rešša
1965 Kiri no hata
Ošaberina šindžu
Suspense per un assassino
1964 Aoi sei
Džúnanasai no ókami
Kaibacu zero me
Ken
Mandži
Modae
Monro no jó na onna
Nagisa o kakeru onna
Rešša daišúgeki
Šóbu wa joru cukeru
1963 Cumudži kaze
Kagami no naka no razó
Kahidó jori: Nandža mondža
Kekkonšiki kekkonšiki
Šima sodači
1962 Giši šimacu ki
Karamiai
Košú
Kásan nagaiki šite ne
Káčan kekkon širo jo
Ratai
Senkjaku banrai
Somukurebe
1961 Ašita no taijó
Gakusei šújaku
Hattari seinen šinši
Júhi ni akai ore no kao
Kjógešó
Koi no gašú
Kódžin kódžicu
Lidský úděl 5.: Přeskočit smrt
Mizutamari
Mozu
Waga koi no tabidži
Čísai hana no monogatari
Šamisen to otobai
1960 Fuefukigawa
Haru no jume
Krutý příběh mládí
Nidoto konaizo seišun wa
Pohřeb slunce
Rokudenaši
Zoku Džiró monogatari: Wakaki hi no ikari
1959 Donto ikó ze
Furusato no kaze
Kazabana
Lidský úděl 1.: Čistá láska
Sekišunčó
1958 Kono ten no nidži

TV seriály

1993 Hitocu jane no šita (TV seriál)
If: Mošimo (TV seriál)
1982 3 nen B gumi Kanpači-sensei (TV seriál)
1981 Hoši no bokudžó (TV seriál)
1979 Megaroman (TV seriál)
San-nen B-gumi Kinpači sensei (TV seriál)
1975 G-Men '75 (TV seriál)
1974 Džikengari (TV seriál)
1973 Kjófu gekidžó anbaransu (TV seriál)
Triple Sósasen (TV seriál)
1972 Wild 7 (TV seriál)
1965 Gadoman (TV seriál)

Dokumentární

2003 Taizo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky