foto

Sergej Gurjev

  • nar. 28.9.1967 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moja žizň
Roza i čertopoloch (TV film)
2017 Kitajskij Novyj god
Tak složilis zvjozdy
2015 Ovečka Dolli byla zlaja i rano umerla
2013 Idealnoje ubijstvo
Metro
2012 Solo na saxofoně (TV film)

TV seriály

2018 Batalon (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Zachvat samoljota (E10)
Sidělka (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2017 Baryšňa i chuligan (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Rajskij ugolok (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Siňaja roza (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 3 (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
Čtec (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
Luna (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Slava (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Killer (S03E15)
Dikij (TV seriál)
Vozvraščenije geroja (S04E01)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Nagrady (S05E02)
2013 Apofegej (TV seriál)
Braťja po obmenu (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Mirt obyknovennyj (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
ZAGS (TV seriál)
Zolotaja kletka (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prigovor (S06E05)
Kodex česti (TV seriál)
Udar s tyla (S06E18)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 8 (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Slučajnyj kadr (S05E02)
Pjatnickij (TV seriál)
Doroga (S02E10)
2011 Igra (TV seriál)
Karamel (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky