foto

Alexej Agopjan

  • nar. 9.10.1960 (60 let)
    Oděsa, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Afery, muzyka, ljubov...
1995 Bez ošejnika
1994 Pojezd do Bruklina

TV seriály

2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Zoloto (S01E09)
Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Prazdnik (S01E22)
Čas Volkova (TV seriál)
Pjatyj (S05E14)
Advokat (TV seriál)
Prizyvnik (S08E04)
2010 Interny (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
2009 Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Podstava (S03E01)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Sjostry po krovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky