foto

Bill Finnegan

  • nar. 29.6.1928
    Kansas City, Missouri, USA
  • zem. 28.11.2008 (80 let)
    Sag Harbor, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1989 Moc vědět se nevyplácí (TV film)
1988 Going to the Chapel
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
Severní pobřeží
1986 Louis L'Amour's Down the Long Hills (TV film)
Zprávy v jedenáct (TV film)
1985 Generation (TV film)
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
The Dollmaker (TV film)
1982 Bratrská výpomoc (TV film)
Dangerous Company (TV film)
Your Place... or Mine (TV film)
1981 Inmates: A Love Story (TV film)
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
Father Figure (TV film)
Valentine Magic on Love Island (TV film)
1979 A Vacation in Hell (TV film)
The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Cizinec v domě (TV film)
Maneaters Are Loose! (TV film)
1977 Danger in Paradise (TV film)
1975 Dead Man on the Run (TV film)
1971 Podporujte svého pistolníka!

TV seriály

1985 The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1982 Callahan (TV seriál)
1977 Big Hawaii (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)

Dokumentární

2004 Natural Heroes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace