foto

Crispin Redman

  • nar. 1960
    Marylebone, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Belles familles
2007 Nalomené vztahy (TV film)
Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2003 Byron (TV film)
2002 Hledání zbloudilé duše (TV film) - vyp.
2001 Viktorie a Albert (TV film)
1996 Nevinný spánek
1994 Bible - Starý zákon: Jákob (TV film)
1985 Titus Andronicus (TV film)
1984 Jiná země

TV seriály

2012 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Dawn Till Dusk (S06E06)
Trial (S06E04)
2011 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Safe (S05E02)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Hounded (S03E02)
2008 John Adams (TV seriál)
Peacefield (E07)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Koho bozi chtějí zničit (S01E02)
2006 Impresionisté (TV seriál)
Mayo (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Trust (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
1995 Politikova žena (TV seriál)
Skleněná panna (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2015 Angličané vs. Španělé: Souboj flotil (TV seriál)
2007 Mumie: Tajemství faraonů 3D
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
Caesar (E02)
2005 Blowing Up Paradise - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace