foto

Dinos Iliopoulos

  • nar. 1915
    Alexandrie, Egypt
  • zem. 4.6.2001
    Athény, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 To palto (TV film)
1996 Radio Mosha
1989 Yper epeigon
1988 Mas... teleioses
Pos ti len ti vazelini tourkika
1987 Kataskopoi tis symforas
Ta pires ola kai emeines
1986 Včelař
1985 Ippotis tis ligouras
Kleftronia tis plakas
Koritsia gia tsibima
Mia gynaikara sta bouzoukia
Mia nyfi gia olous!
O ippotis tis lakouvas
Ta touvla
1984 Kai klaaama... sta sholeia
O adexios erastis
Roda, tsanta & kopana no 3
Rokakias tin imera... to vrady kamariera
1983 Agries plakes sta thrania
Daskale ti didaskes?
Mia papadia sta bouzoukia!
Sta sagonia tis Eforias
1982 Edo kai tora... aggouria!!! 'Posa fagate simera?'
O aftakias
Xypolita kamakia!..
1981 Enas kontos tha mas sosei!
Garsoniera gia deka
Kataskopos Nelli
O Kotsos exo apo to N.A.T.O.
1980 O podogyros
Poniro thilyko... katergara gynaika!
Xevrakotos Romios
1979 Jack o... kavallaris
Oi fantarines
1972 Ekviastai
Symmoria eraston
1970 Natane to 13, napefte se mas!
Oi 4 assoi
1969 O stratis parastratise
O thavmatopoios
1968 O pio kalos o mathitis
1967 I koroidara
O anakatosouras
O gerontokoros
O kosmos trellathike...
O satrapis
1966 Na zi kaneis i na mi zi?
Oi kyries tis avlis
Oti labei einai hrysos
1965 Fonazei o kleftis
1964 Kati na kaii
Oi klironomoi
To doloma
1963 Merikoi to protimoun kryo...
O filos mou o Lefterakis
Palikarakia tis pantreias
1962 I kyria tou kyriou
O atsidas
1961 Ziteitai pseftis
1960 Hristina
Kalimera Athina
Makrykostaioi kai Kondogiorgides
Oikogeneia Papadopoulou
To koroidaki tis despoinidos
Treis koukles ki ego!
1959 Amaryllis, to koritsi tis agapis
Gamilies peripeteies
Na petheros, na malama!
Stournara 288
1958 4 nyfes ki enas gabros
Kath' empodio gia kalo
Mia laterna, mia zoi
1957 Tis tyhis ta grammena
1956 O drakos
1955 Glenti - lefta ki agapi
Joe, o tromeros
1954 Nyhterini peripeteia
Thanasakis, o politevomenos
1953 Eva
1952 O grousouzis
O pyrgos ton ippoton
1951 Pro pantos... psyhraimia
Ta tessera skalopatia
1950 Oi apahides ton Athinon
T' arravoniasmata
1949 Diagogi... miden!
1948 Ekato hiliades lires
Madam Sousou

TV seriály

1990 I istoria tis komodias (TV seriál)
1983 Ta xylina spathia (TV seriál)
1973 O Thomas kai o Hatzithomas (TV seriál)
1972 O Dinos sti hora ton thavmaton (TV seriál)
O anthropakos (TV seriál)

Dokumentární

1968 I Athina meta ta mesanyhta

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 O dirladas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky