foto

Ged Murphy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Semele (TV film)

Dokumentární

2019 David Bowie: The First Five Years (TV film)
The Cameron Years (TV seriál)
2017 David Bowie: Posledních 5 let
Záhady lidského těla (TV seriál)
2016 Will Britain Ever Have a Black Prime Minister? (TV film)
2015 Poklady starověkého Řecka (TV seriál)
The World According to Kenny Everett (TV film)
2013 David Bowie: Five Years
2012 Supersized Earth (TV seriál)
2011 Královské paláce (TV seriál)
2009 Andrew Marr's The Making of Modern Britain (TV seriál)
2008 Církevní hudba (TV seriál)
Oceány (TV seriál)
2007 Co nás čeká v budoucnu (TV film)
Sedm epoch rocku (TV seriál)
2006 Norimberk: Nacisté před tribunálem (TV seriál)
2005 Soul Deep (TV seriál)
The World's Most Photographed (TV seriál)
2002 Real Jane Austen, The (TV film)
2001 Invasion (TV seriál)
2000 History of Britain, A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky