foto

Anne Hauger

  • nar. 21.11.1978 (38 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Žena v kleci
2005 Outsider
2003 Til højre ved den gule hund
2000 The Wake

TV seriály

2013 Most (TV seriál)
Episode #2.3 (S02E03)
2012 Zločin (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace