foto

Roger Shearman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1985 Braker (TV film)
1984 Drsná země
1983 Osamělý vlk McQuade
1981 Oko za oko
1980 Muži ocele
1979 Oddíl jedna

TV seriály

1985 Měsíční svit (TV seriál)
1983 Ace Crawford, Private Eye (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace