foto

Pamela Britton

  • nar. 19.3.1923
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • zem. 17.6.1974 (51 let)
    Arlington Heights, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Vojna není kojná
1969 Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
1951 Scrambled Brains
1950 24 hodin do smrti
Key to the City
Watch the Birdie
1946 A Letter for Evie
1945 Anchors Aweigh

TV seriály

1973 The Magician (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1961 Gunslinger (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Blondie (TV seriál)
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál)
1950 The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 The Silver Theatre (TV seriál)

TV pořady

1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace