foto

Stanley Kallis

  • zem. 28.1.2017
    Laguna Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1982 Two of a Kind (TV film)
1981 Dream House (TV film)
1980 Amber Waves (TV film)
Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
1979 Sex and the Single Parent (TV film)
1973 Beg, Borrow, or Steal (TV film)
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
Jigsaw (TV film)
The Hound of the Baskervilles (TV film)
1964 Della
1959 Operation Dames
Roadracers
1958 Hot Angel, The

TV seriály

1989 Columbo (TV seriál)
Vražda jako autoportrét (S09E01)
Velké podvody (S08E04)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)
další epizody (5)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
1983 The Mississippi (TV seriál)
Two Marriages (TV seriál)
1981 Manionové v Americe (TV seriál)
1973 Faraday and Company (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Jigsaw (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)
1959 Roadracers
1958 Hot Angel, The

TV seriály

1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace