foto

Justine Francesca Glenton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Krev pelikána
2009 Dogging: A Love Story
2000 Rough Magik (TV film)
1998 Touch and Go (TV film)
1997 Jak si usteleš... (TV film)
1991 Der Mann nebenan

TV seriály

2009 The Cut (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
Storyteller: Greek Myths, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace