foto

Jakub Arbes

  • nar. 12.6.1840
    Praha, Rakouské císařství
  • zem. 8.4.1914 (73 let)
    Praha, Rakousko-Uhersko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1993 Prvá noc pri mŕtvej (TV film) - kniha
1981 Štědrý den bratří Mánesů (TV film) - kniha
1980 Romaneto - kniha
1970 Romanetto (TV film) - kniha
1941 Advokát chudých - kniha
1921 Moderní Magdalena - kniha
Ukřižovaná - kniha
1919 Sivooký démon - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky