foto

Francesca Santoro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ghosthunters

TV seriály

2018 Lucifer (TV seriál)
High School Poppycock (S03E15)
2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
2014 My Crazy Ex (TV seriál)
2013 My Haunted House (TV seriál)
2012 Smrtelné hříchy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace