foto

Eduardo López Rojas

  • nar. 1937
    New York City, New York, USA
  • zem. 2.9.1999
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Ley de Herodes, La
1997 Bláznivé manévry
1995 Moje rodina
1994 Días de combate
Ámbar
1993 Dollar Mambo
Vida conyugal, La
1991 El extensionista
El patrullero
Infamia
La mujer de Benjamín
Muž se zlatou maskou
1990 ¡Maten a Chinto!
1989 Romero
1988 Pasaporte a la muerte
The Penitent
1987 El misterio de la casa abandonada
Gaby: A True Story
Lamberto Quintero
1986 Mission Kill
¿Cómo ves?
Říše bohatství
1985 Amenaza roja
Deveras me atrapaste
Escuadrón de la muerte, El
1984 Motel
Zločiny mužů
1979 Anacrusa
Buenromero, Las
María de mi corazón
1977 Cuartelazo
1976 Chicano
Meridiano 100
Svědectví obce Marusia
1975 China, La
La loca de los milagros
1974 Apuntes
Encuentro de un hombre solo, El
1973 Diamantes, oro, y amor
Jory
Principio, El
Revoluční Mexiko
Tu camino y el mio
Uno y medio contra el mundo
V oněch letech
1972 Historie osamělé dívky
Mecánica nacional
Medio pelo, El
1971 Cacos, Los
El profe
Most v džungli
River of Gold (TV film)
Sin salida
Águila descalza, El
1970 Alguien nos quiere matar
Emiliano Zapata
Oficio mas antiguo del mundo, El
Quelite, El
Siete muertes para el texano
Tú, yo, nosotros
1968 Pasaporte a la muerte
Pax?
Romeo contra Julieta
1967 Los Caifanes
1965 Tres farsantes, Los

TV seriály

1998 Právo na lásku (TV seriál)
1997 María Isabel (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1973 Nosotros los pobres (TV seriál)
1968 Juventud divino tesoro (TV seriál)

Dokumentární

1993 Memoria del cine mexicano

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace