Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nájemný zabiják Holland žije ve výslužbě. Musí však splnit poslední životní úkol. Má pomstít ty, které brutálně týral jihoamerický diktátor Moloch. (oficiální text distributora)

Recenze (35)

Imyourmather 

všechny recenze uživatele

Mělo to spád a grády, prakticky hned od začátku. Bronson hraje výborně a člověk by skoro řekl, že se tím i baví. Nejlepší nájemný zabiják, jakého jsem za poslední dobu viděl. Plusové body za to, že se mu Saldana nepletla pod nohy, nekompromisní přístup Bronsona a opravdu nechutného hlavního záporáka. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Bronson nikdy nenatočil brutálnější film. Málem všechny jeho filmy jsem viděl, stejně tady jsem zíral jak s ničím ne_ere. Hodnocení u Bronsona dělám malinko jinak, jeho filmografie obsahuje mnoho různých věcí a tak já dělám i v tom rozdíly, porovnávám je. Moje hodnocení jsou trošičku zkreslené. 4,5/5 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zvrácený doktor a jeho mučení na začátku příjemně navnadí, stejně jako nájemný vrah Charles Bronson a jeho nekompromisní eliminace jeho poskoků a přátel. Pořád jsem si ale říkal, že to chtělo ještě více akce. Když už totiž na nějakou došlo, byla to zajímavá podívaná (kupříkladu taková automobilová honička). Theresa Saldana byla taky pěkná ženská a byla velká škoda, že v úplném závěru neukázali detailněji to ubytí v autě. Lehce nadprůměrná záležitost to však určitě byla. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Navzdory účasti mého oblíbence a jmenovce, slibnému námětu a očekávané brutalitě hodnotím pouze průměrně. Téměř nekomplikovaný a předvídatelný děj, naopak nepředvídající Bronson, Saldanová celý film neví, co vlastně chce a k tomu herci (E.Lucero a hlavně M.A.Fuentes) a melodie recyklovaní ze Zeleného ledu. Na druhou stranu musím uznat, že vedle Harmoniky prostě musí být všechny Bronsonovy role aspoň o třídu až dvě níž... Nicméně doktorovi bych se do rukou opravdu dostat nechtěl... ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele

Asi vůbec nejdrsnější film s Bronsonem vůbec a to je teda co říct! Souhlasím s názorem Kimona, že lidé typu doktora Molocha jsou zrůdy a nezaslouží nic jiného než smrt. Nejdrsnější je mučení elektrickým proudem ze začátku filmu, od toho okamžiku jsem se nemohl dočkat "doktorova" konce a ten stál opravdu za to! Stejným způsobem možná dopadli někteří dozorci z koncentráků a dobře jim tak! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Jediný film, ktorý Charles Bronson počas 80. rokov nenatočil v produkcii Cannon Group. Spoločnosť síce mala záujem produkovať ho, no svojich plánov sa musela vzdať kvôli finančným problémom. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu bol napísaný podľa románu R. Lance Hilla "The Evil That Men Do", ktorý po prvýkrát vyšiel v roku 1978. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama