foto

Dya Josefine Hauch

  • nar. 19.10.1970 (48 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Darkland
Sázka na všechno
2015 Dlouhý příběh ve zkratce
2011 Třídní sraz
2010 Klaun
2003 Zafir

TV seriály

2018 The Team (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
2016 Bedrag (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
2015 Rita (TV seriál)
Lederen (S03E07)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Smrtící hra 1/2 (E09)
2005 Klovn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace