foto

Jay Neill

  • nar. 21.5.1932
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.6.2006 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Brotherly Love (TV film)
1979 World Is Full of Married Men, The
1977 Eleanor Marx: Eleanor (TV film)
Eleanor Marx: Tussy (TV film)
1976 Secrets of a Superstud
1975 Učenec (TV film)

TV seriály

1986 Kit Curran (TV seriál)
1985 Mann's Best Friends (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Sorry! (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
Holding the Fort (TV seriál)
Jistě, pane ministře (TV seriál)
1979 Potter (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 Chalk and Cheese (TV seriál)
Marie Curieová (TV seriál)
Rosie (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Emigrants, The (TV seriál)
Killers (TV seriál)
One-Upmanship (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Svatba (S01E03)
Oil Strike North (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
Not on Your Nellie (TV seriál)
The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
Thick as Thieves (TV seriál)
Top Secret Life of Edgar Briggs, The (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
The Dragon's Opponent (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Trial (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Oh Brother! (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Parkinson (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky